Bara fredag.

William har pappa helg, och jag sitter hemma och kikar på lite serier. Har hunnit med några stycken, American horror storys, Hart of dixie, Revolution, Nashville och nu kikar jag på The tomorrow People. Tanken är att hinna med The originals innan jag går och lägger mig också.

Skönt att bara ta det allmänt lugnt. Helg, tänk att helgen kan vara så skön och avkopplande.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Bara fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: