Fredagar är min korta dag och därmed slutar jag så pass tidigt att jag hinner med att göra det lilla extra på fredagar. Idag passade jag på att städa och fixa hemma, nu är hemmet rent och fint och jag tittade nyss på Pretty little liars. Nu ska jag se teen wolf. Jag har varit så himla trött sedan jobbet började igen, är väl rutiner som ska läggas om.

Annars hade denna vecka varit väldigt bra. Jag har ju fått min legitimation och det är ju helt grymt!

William kom hem för en stund sedan.

Nu börjar fredagslugnet!

019

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: