Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Serier.

Åh! The Originals denna vecka var sjuktbra, och så kom The vampire diaries och blev toppen också! Skitglad över att ett av mina favoritpar i serievärlden ÄNTLIGEN fick till det. Lalala!

Pretty little liars var också bra, gillar allt detta med A, får väl se om det blir som i böckerna där eller inte, för serien skiljer sig en del från böckerna.

Blir sängen snart, så sjukttrött så behöver verkligen sova.

2 Comments

  1. Haha det var väl på tiden att det hände något där! Och jag är så sjukt nöjd, det var så mycket bättre än vad jag hade vågat hoppats på. Sett avsnittet 2 gånger och youtubar Klaroline titt som tätt. Men eftersom det med största säkerhet kommer dröja länge innan vi får se något liknande igen så får vi se om det vi fått 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa