Åh! The Originals denna vecka var sjuktbra, och så kom The vampire diaries och blev toppen också! Skitglad över att ett av mina favoritpar i serievärlden ÄNTLIGEN fick till det. Lalala!

Pretty little liars var också bra, gillar allt detta med A, får väl se om det blir som i böckerna där eller inte, för serien skiljer sig en del från böckerna.

Blir sängen snart, så sjukttrött så behöver verkligen sova.

2 kommentarer

  1. Haha det var väl på tiden att det hände något där! Och jag är så sjukt nöjd, det var så mycket bättre än vad jag hade vågat hoppats på. Sett avsnittet 2 gånger och youtubar Klaroline titt som tätt. Men eftersom det med största säkerhet kommer dröja länge innan vi får se något liknande igen så får vi se om det vi fått 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: