Denna morgon.

Jag och William åt lite frukost och pratade en stund. Jag hittade en av mina gamla hoodies nästan oanvänd som jag köpte på JC för 14-15 år sedan. Frågade William om han ville ha den och de ville han, han är lång min grabb. Snart kan vi väl ha varandras kläder, hehe.

Denna frukost åt vi idag.

002

003

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Denna morgon.

 • 25 januari, 2014 at 13:18
  Permalink

  Har du kesella på mackan ? Isf var det väldigt ovanligt enligt mig 🙂
  Har du sett Max-klippet? Det kanske är gammalt , men det är nytt för mig och jag visste inte vad jag skulle ta vägen när jag såg det första gången , skratta eller gråta ? :’D

  Reply
  • 25 januari, 2014 at 13:21
   Permalink

   Tess – Haha, nä det har jag inte :-p. Jag hade kräft/räkost på :-p. Tror inte kesella på smörgås är så gott haha :D. Inte sett max-klippet.

   Reply
 • 25 januari, 2014 at 14:56
  Permalink

  Så bra att han ville ha dem, då kommer de till användning 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: