Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Återanvändning.

Jag fick ett jättefint ljus av min bror för några år sedan, det har haft ganska lång tid på sig att brinna men idag så var det alltså färdigt. Jag har hela tiden gillat hur den sett ut så jag bestämde mig för att återvinna den. Sagt som gjort, jag tog bort de överflödiga stearinet och diskade den ren, ställde den på min köpmansdisk jag har i mitt sovrum fyllde den med mina läppglans och läppstift och visst blev det fint!

053

054

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: