Fick en rejält sprängande huvudvärk på jobbet som övergick till att jag började kräkas och åkte hem lite tidigare, hann dock inte ha klart hela min rast så jag räknar av den tiden jag försvann på de. Ska strax sova eftersom att huvudet värker som fan och jag behöver sova.

Har sovit mellan 14:00-17:30 idag för att huvudet gjorde så jävla ont.

034

En bild från tidigare, men som får symbolisera denna dag.

8 kommentarer

  1. Tack för tips om olivoljan förresten! Har testat lite raspolja, men det blev ingen större skillnad…fast jag provade bara två gånger iofs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: