Jag tror vi alla har någon form av hobby utan att alltid kanske veta vilken eller vad. En av mina hobbys sedan 2005 varit homepartys. Jag åkte runt den perioden på mitt första party som då var Lingon och blåbär. Jag tyckte det var en trevlig stund och sedan blev det flera och olika, en period var Me&I den stora favoriten eftersom jag gillade att klä William i färgglada kläder. Men efter några år växte han ur den och jag insåg att jag mer köpte egna kläder därifrån. Så kom jag över House of lola och blev såld. Deras kläder är helt perfekt för både mitt yrke och min karaktär. Kläderna är så mjuka att de är underbara att gå runt i hemma, samtidigt ser man lite uppklädd ut. Som lärare böjer man sig ofta ner, man står ofta och träffar många olika människor. Igår när vi hade mysbrallansdag på jobbet var det även första gången jag insåg att jag bär lite av en uniform på jobbet. Klädseln på jobbet speglar hur vi tas på allvar, lärare får ha sin egen stil men den måste ändå vara professionell och snygg.
Här är House of lola perfekta kläder, sköna, mjuka och snygga. Enkla att röra sig i och ger ett intryck av stil. Den 30/3 har jag house of lola-party igen. Jag hoppas många vill komma för att uppleva dessa fantastiska kläder, annars går det ju alltid att beställa genom mig. Jag har nu flera vänner som jobbar som lärare som blivit helt sålda på House of lolas kläder. Mitt största råd till alla är att köpa i alla fall ett plagg från House of lola, för deras plagg passar alla och bör finnas i varje garderob.

Här är några av mina favoriter denna säsong, och förresten har de lagerutförsäljning på sin hemsida just nu med kläder från tidigare säsonger.

Royale jacket.

Sense top.

preserve top.

Copenhagen coat.

Bilder är lånade från House of lola.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: