Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Sol och serielördag.

Hunnit med flera serier idag, båda avsnitten av Reign. Senaste avsnittet av Revolution som var grymt! The Tomorrow people vilket även de höll mottet. Nu tittar jag på Teen wolf senaste avsnittet hann med de för förra veckan nyss. William är med Björn och sin farfar på hockey. Jag sitter här och kikar själv på serier istället.

Förutom detta har jag hunnit med ta mig en underbar promenad ute i solen, vädret är fantastiskt just nu. Vår och värme.

015

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: