Kikat lite på olika serier, hunnit med flera favoriter och tittar nu på Beauty and the beast, egentligen vet jag inte varför jag följer denna serie för den är inte alls lika bra som förra året. Nu känns den ganska seg och händelselös. Är väl precis som med Once upon a time in wonderland jag kommer helt enkelt inte in i den serien, men följer den ändå.

William sitter vid datorn men jag tänkte försöka få honom därifrån efter jag sett klart det här avsnittet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: