Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En lördag i mars.

Sitter och kikar på Nashville, en serie jag ligger rejält efter i så lär försöka komma ikapp någon gång som idag.

William har idag varit utklädd och han var så fin! Var så stolt över honom när han gick iväg på festen utklädd till tjej, sådant mod och tuffhet. Jag kände hur mitt hjärta hoppade ur min kropp. Jag känner verkligen tro på framtiden nu när barn vågar vara just barn och får friheten att klä sig hur de vill, på min tid hade pojkar åkt på stryk om de klädde sig i klänning, idag törs det och ser inget konstigt i de. Barn föds inte med fördomar de är vi som för in fördomar i barn, jag tror på att istället för att föra över våra egna tankar och ideal ska vi låta barnen testa sig fram och se vad de gillar. Livet går ut på att prova sig fram, testa olika saker och växa sådant är skitviktigt och där ska vi stötta och inte fördöma.

Nu ska jag kika lite på serier och ta en lugn kväll.

20131230-172600.jpg

4 Comments

  1. Tack för gratulationen 🙂 OCh du har rätt, det är vi som formar barnen..lär dem fördomar och annat hemskt..hugaligen! Försöker själv fostra min son till en öppen och tolerant individ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: