Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Morgonstund, du ljuva morgonstund.

Kom inte upp riktigt så tidigt som jag tänkt utan det fick bli strax innan klockan sex istället. Jag upplever att min promenad går fortare att genomföra för varje gång jag går den. Så skönt med morgonluft. Mitt stora problem är egentligen att jag som vanligt hamnar i en ond spiral eftersom jag genast börjar fundera på sätt att hetsbanta. Denna gång ska dock inte mina hjärnspöken vinna, denna gång ska jag ta mina promenader för hälsans skull. Jag försöker dessutom tänka på att få i mig så mycket ekologiskt det bara går. Så mitt nästa steg är att försöka undvika socker helt igen. Jag mådde skitbra förra våren när jag förbjöd mig själv att äta godis och dricka läsk. Nu dricker jag sällan läsk i och för sig, men ja det är dags att köra hundra procent igen. Jag tror det här är en anledning att jag är så trött och har huvudvärk, att jag tar mig fika och sånt. Jag tror inte kroppen mår bra av saken.

Hur som helst, nu sitter jag här med en av produkterna jag fick i min glossybox som ska vara bra för trötta ögon. De kan nog vara prefekt för att vakna upp på morgonen tänker jag.

Nu ska jag se det senaste avsnittet av Revenge som jag fortfarande inte hunnit med.

071

2 Comments

  1. Skönt med morgonpromenad! Hade jag kunnat hade jag med startat dagen så 😀
    Försöker själv undvika godis just nu, som i kakor och godis. Går ganska bra, men faller dit emellanåt. Men har skärpt mig rejält. Det jag har ätit på två veckor hade jag i vanliga fall ätit på en timme :-O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa