Denna fredag gick fort, har hunnit med en del trots detta. Nyss kikat på film med William och tänkte nu se två serieavsnitt innan jag förmodligen stupar i säng, jag är nämligen sjukttrött. Känns som jag kanske lider av trötthet. Jag mer eller mindre stupar i säng nästan varje kväll.

Hur som helst blev dagens middag pannkakor, en av Williams favoriter. Funkar helt klart som middag när både inte var speciellt hungriga.

001

Fb-Button

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: