Denna fredag gick fort, har hunnit med en del trots detta. Nyss kikat på film med William och tänkte nu se två serieavsnitt innan jag förmodligen stupar i säng, jag är nämligen sjukttrött. Känns som jag kanske lider av trötthet. Jag mer eller mindre stupar i säng nästan varje kväll.

Hur som helst blev dagens middag pannkakor, en av Williams favoriter. Funkar helt klart som middag när både inte var speciellt hungriga.

001

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: