Hemma hos mig Att städa på balkongen.
Hemma hos mig

Att städa på balkongen.

Idag slog jag slag i saken och städade ute på våran lilla söta balkong. Jag dammsög och städade av balkongen med såpa och vatten. Det luktar så sjuktgott av såpa tycker jag. Nu fattas bara blommor och att få mig själv att lägga trall därute som jag velat i flera år.

Utemöblerna jag har på balkongen köpte jag förra året på Plantagen för ett jättebra pris.

De söta ljushållarna har jag köpt genom PartyLite förra våren.

028

029

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: