Författarens egna ord. En vacker dag i solen.
Författarens egna ord. Tweenieåldern

En vacker dag i solen.

Jag och William gick ut på en längre promenad runt Lugnet, jättefint var det där och varmt. William glömde dock sitt lasersvärd därute och när vi gick tillbaka var de borta tråkigt nog. Men det är sånt som händer, vi hade roligt i alla fall. Lekte Zombie en stund, gungade lite, pratade och gick runt. Sen fotade jag också, William tog några foton på mig med. Eftersom han inte vill synas i bloggen längre så lägger jag inte ut de jag tog på honom. En jättefin dag verkligen, kändes helt fantastiskt att bara gå runt i värmen nu är vi på rätt sida året!

014

016

017

011

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: