Jaha sista påskdagen, och imorgon så blir det lite halvjobbigt eftersom jag ska jobba tre dagar och sedan få ledighet igen. Jag känner mig lite opeppad, det går över det är väl alltid så här efter ledighet? Man får chansen att njuta några dagar och det är väl liksom den där njutningen som blir lite knas ibland.

Nä nu ska jag ta och kika på lite serier, bland annat Hart of dixie och Game of thrones.

011

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: