Tänkte att jag kunde tipsa er som läser att lägga till min blogg på bloglovin. Bloglovin är en tjänst där du kan lägga till alla bloggar du följer på samma ställe och genast ser när ett nytt inlägg kommit upp. Toppen tycker jag! Jag har använt bloglovin i flera år nu.

 

Annars då? William har lagt sig och jag kikar på Believe en underbar serie, jag gillar den i massor. Dock verkar den inte få en till säsong då den inte har så höga siffror och det stör mig för serien ligger i topp bland nya serier jag börjat följa.

Snart sängen då och sedan ska jag sova en stund tills morgondagen när det är jobb igen.

4 kommentarer

  1. Onej, har de redan bestämt att det inte ska komma en till säsong? Hmm ska man då se kommande avsnitt och sedan inte få veta hur det går eller sluta titta nu och slippa bli besviken. Moment 22 haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: