Dark Mode Off / On
Kläder

En fin gåva från en fin vän.

Min fina granne kom nyss ner hit, hon hade precis som jag handlat påskägg från House of lola men ett plagg passade inte henne så hon undrade om jag ville ha den. Absolut! Tusen tack verkligen, så himla fin verkligen så får bära den imorgon.

20140424-191015.jpgTusen tack!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: