Dagens nyhet!

20140427-215432.jpg

Aaaa! Lyckan är totalt! Liatorp sideboard i vitt är äntligen min! Så nöjd, köpte den idag och Björn skruvade ihop den åt mig. Vacker skönhet verkligen! Jag är toknöjd!
Nu ska det bara fixas med kablar, tavlan lär flyttas upp lite granna och sedan är allt jättebra. Min gamla tvbänk ska jag sälja men det får bli projekt nummer två!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Dagens nyhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: