Måndag.

20140428-070308.jpg

Kändes tungt att kliva upp imorse, just nu känner jag hur kroppen bara längtar efter semestern. Jobbar egentligen inte många veckor till nu, jobbar veckan efter midsommar och sen SEMESTER och ledighet i 6 veckor, då ska jag bara njuta, äta frukost ute på balkongen till fågelsång. Känns som
juni känns långt bort men ändå nära.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Måndag.

  • 28 april, 2014 at 07:29
    Permalink

    Då jobbar vi lika länge, fast här blir det 4 veckors semester 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: