Dagens middag.

Brödet blev riktigt gott och familjen åt med god aptit.
Jag lagade klyftpotatis, grekisk sallad och Björn stekte på Lövbiff.
Blev en rätt lugn kväll efter maten och nu ska jag se Resurrection innan jag går och lägger mig, sen är det ny arbetsvecka imorgon.

031

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Dagens middag.

  • 7 maj, 2014 at 21:11
    Permalink

    Ååå gud så gott det där såg ut. Tycker jag bara ser mat överallt när jag går på diet. :p

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: