Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Söt nätbutik.

Inlägget är ett samarbete.

Hittade just till nätbutiken Erikas garderob och blev stormförtjust! Vilka fina saker, smycken, kläder och annat smått och gott. Jag har redan hittat några favoriter jag kan tänka mig att handla. Jag älskar verkligen såna här sidor där man hittar fina saker till bra priser. Men vem gör inte de? Just nu är jag inne i en ring och smyckes period, jag vill känna mig fin och lite halvt uppklädd och då gör smycket otroligt mycket för looken. Håller ni inte med?

Här är några av mina favoriter från Erikas garderob. Länk kommer under bilderna i inlägget.

 

11922684-origpic-b19382

 

Hur snygga är inte dessa? Ser dessa bäras under Falucruisingen.
LÄNK.

21213193-origpic-97ff7a

Behöver nytt mobilskal och hur coolt är inte detta?!
GIRLPOWER LÄNK.

 

14678477-origpic-b1112a

Så söt och så enkel. Romantisk ring för ett skolavslutningen eller midsommarfirandet.
Tänkt den med ett pärlhalsband och en klänning i vitt.
LÄNK.

 

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: