Jag försöker dagligen hitta produkter som kommer från naturen, för ett tag sedan fick jag prova en produkt i Aloe vera som funkade på min ömma nacke. Efter detta har jag letat massor efter fler Aloe vera produkter och hamnade nyligen på en sida med produkter med olika former av bland annat hudvård med innehållet av Aloe vera. Ni kan ju snabbt lista ut att jag var lyrisk! Jag hittade en kräm som ökar blodcirkulationen och funderar på om jag skulle testa denna kanske? Det står att denna produkt inte bara ökar blodcirkulationen utan även hjälper till att ta bort värk. Jag lider ju av restless legs och har så gjort sedan jag var 13-14 år och enda gången det dämpades något var när jag använde en gel som kylde ner benen. Jag undrar därför om denna produkt skulle fungera liknade? Allt som inte stör nattsömnen är ju en dröm, jag har genom många år verkligen varit tokig på att vakna av ben som levt sitt eget liv mitt i natten. Hur som helst denna butiken har massor av spännande produkter, tittade även på deras ansiktskrämer vilket alltid behövs. Jag anser nog att jag försöker att använda hudvårdsprodukter nästan varje dag. På något vis får jag för mig att hela kroppen mår bättre när man återfuktar den och ger den lite extra kärlek. Här tror jag då att naturliga produkter är det allra bästa eftersom och Aloe vera är ju en växt. Jag har faktiskt haft Aloe vera växter hemma förut, tyvärr dog den men det var en väldigt fin blomma och om du tar av dess blad kan du läka till exempel brännsår på huden.
Den här webbutiken är dessutom väldigt fin och enkel, jag gillar menyerna och sortimentet. Det är även ett stort plus att företaget erbjuder frifrakt när du handlar över 500, sådant är alltid något som får mig att vilja handla. Jag gillar även att butiken har små flikar för olika behandlingar, sådant är ju perfekt för föräldrar som funderar kring barnens olika hälsotillstånd. Nu ska jag kika vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: