Idag blev jag ganska snopen på jobbet när jag insåg att jag skulle jobba längre än vad jag hade räknat med. Det var således bara att bita ihop och le och dra vidare till platsen jag skulle befinna mig på. När jag satt där så fick jag huvudvärk som hållit sig kvar hela dagen, jag lär lägga mig strax nu innan ögonen faller ihop. Har ändå tvingat mig själv att inte sova, åkte hem till Björn och vi åkte ut till Hosjö där William tränar orientering. Jag tog mig en promenad och Björn hämtade upp mig och vi åkte ut till Lilla Främsbacka där Björn fick hjälp med Crossen. Eftersom saken drog ut på tiden fick jag för första gången köra Björns nya bil och plocka upp William och köra tillbaka igen, huvudet höll på att ta kol på mig vissa stunder.

Nä ska sova nu så jag pallar med morgondagens jobb, jag tänker nämligen att lite sömn förhoppningsvis ska hjälpa mig med detta!

082

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: