Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ett dalaliv

Familjedag – Kniva

Delar upp vår dag i tre då jag vill kunna visa bilder från alla tre tillfällena. Vilken otroligt vacker dag denna varit, och intensiv på ett positivt sätt. Vi började dagen med att åka ut till Björns mormor och byta till nya däck på Björns pappas nya bil. Under tiden passade jag på att fotografera, det är en av mina hobbys, tyvärr har just fotograferingen legat nere rejält detta år. Mycket för att jag helt enkelt inte hunnit med men idag så.
Blommor är så tacksamt att fotografera, skatungen såg jag på håll, den har förmodligen flygtränat och ramlat ur boet. Jag sökte på saken, och det är tydligen så de ska göra och föräldrarna håller koll. Jag fotade på avstånd. Här kommer då mina bilder från Kniva. Varsågod!

 006

008

 011

 012

 014

 023

025

028

020

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa