Böcker Men jag räddar livet på spindlar.
Böcker

Men jag räddar livet på spindlar.

Idag har jag bokstavligt talat plöjt alla tisdagsserier, började med Switched at birth och avsnittet tilltalade mig i massor, jättehärligt avsnitt och jag tyckte slutet var helhärligt.
The fosters var trevligt de med, men tyckte inte det hände så mycket? En tonårsfest bara och jag kände mest att det var segt.
Teen Wolf levererade, riktigt bra avsnitt och jag gillade att det blev lite spännande där på slutet.
Mistresses, jag undrar vad Savi håller på med? Det känns som hon börjar spåra ur lite?
Beauty and the Beast, känns som serien börjar komma igång nu. Det händer saker och den går framåt.
Så sparar jag det bästa till sist UNDER THE DOME! Avsnittet ska jag se ikväll när William lagt sig.

Hunnit med att börja läsa Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Gillar den, riktigt mycket humor och känner jag mig själv rätt kommer den snart att vara utläst. Nu på kvällen när jag lämnade soporna mötte jag en granne på väg ut med sina sopor och en bok. Hon frågade om jag gillade att läsa böcker och jag sa ja, hon berättade då att hon är gammal svenska/so-lärare och ska flytta och försöker göra sig av med böcker och undrade om jag ville gå dit och hämta? Självklart! Berättade att jag också är lärare och har en granne som pluggar till lärare och om det var okej om  vi kom dit imorgon? Det var helt okej och hon sa; ÅH va bra då kanske jag blir av med lite böcker! Fantastiskt ju!

Annars har min lilla-syster Melissa kikat förbi här, hon har varit hos en kompis i Svärdsjö med sin pojkvän och kompisen pojkvän. Nu skulle hon hemåt mot Orsa och sprang in till mig en sväng. När hon åkt begav jag mig mot Björn, han bjöd på hästkorvsallad och så spelade vi lite Wii U innan vi begav oss hemåt. Jag på gång, och William och Björn på cykel. Solen har lyst idag och jag var i chocktillstånd ett tag! Trodde knappt det var sant!
Hittade en spindel här hemma som jag slängde ut, försöker undvika att döda småkryp. Egentligen försöker jag nog undvika att döda allt som lever.

Hoppas på sol imorgon med!

099

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: