ÄNTLIGEN! Som jag väntat, serien som var min storslagna favorit förra sommaren och som jag längtat efter sedan dess. Stephen king när han är som bäst, har fortfarande inte läst boken av rädsla att spoila serier men ska försöka ta mig tiden ändå i sommar. Två huvudkaraktärer dog, och Stephen king var med i avsnittet! Hur häftigt var inte det?

För er som inte sett Under the dome, rekommenderar jag den skarpt. Jag är helt klart frälst!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f_Y5YeYrqUk[/youtube]

Trailer från säsong 1.
Den såg jag klart förra sommaren, nu är jag inne på säsong 2.

2 kommentarer

  1. Undra när tvåan kommer på tv´n. såg att de ska sända ettan igen, så kanske efter det. hoppas jag. jag blev så besviken då jag trodde det bara var en säsong, och så visade det sig att det var fler. Men vart/vem var stephen king i serien? det missade jag helt. bästa serien i vilket fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: