Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Pizza – med ruccola, babyspenat, mozzarella och parmaskinka.

Slängde ihop en pizza för oss tre idag, William och Björn fick valnötter till. Eftersom jag är allergisk så äter jag av naturliga skäl inte nötter. Men jag tänkte att det funkade som tilltugg för William och Björn. Pizzan var mycket uppskattad och enkel.

007

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: