En picknick i regnet.

Solen sken idag så jag föreslog för William att vi skulle ta och ha en picknick tillsammans, det enda problemet var att när vi handlat började regnet ösa ner och efter lite diskussion satte vi oss ute på balkongen och åt vår picknick där. Jättegott och jättemysigt! Tycker man får ta vara på lite stunder tillsammans så här på sommaren.

001

002

003

004

005

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “En picknick i regnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: