Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann – Jonas Jonasson

Så har jag äntligen hunnit med att läsa Hundraåringen jag blivit tipsad om i flera år, jag gillade den. Helt okej humor och enkel att hänga med i. Gillar hur man får följa Allan Karlssons liv och hur det hela tiden händer oförberedda saker. Helt klart värd att läsa.

Är så kul att jag äntligen har tiden att läsa vad jag vill igen. Att känns suget efter böcker. Senast jag läste böcker som inte varit krav på, var när väntade William för tio år sedan. Sedan dess fram tills nu har det varit kurslitteratur, barnböcker, böcker som varit bra i yrket. Nu har jag äntligen tiden att läsa för egen skull och för att jag vill! Det känns så himla roligt!

20140705-161316-58396686.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.