How I met your mother säsong 2.

Nu har jag och brorsan sett klart säsong två av How I met your mother, det går sakta men säkert framåt. Jag gillar serien, humor och självklart så är ju Barney, Marshall och Lilly favoriterna. Jag skrattar mer eller mindre alltid när de karaktärerna säger eller gör något. Vi har alltså 7 säsonger kvar att plöja igenom och eftersom vi gör det varannan lördag så tar det tid, men det är helt klart värt det. Jag har innan detta endast sett zappavsnitt på tvn aldrig följt serien på riktigt.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kmhLB5gKAHs[/youtube]

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “How I met your mother säsong 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: