Dark Mode Off / On
Böcker

Femtio nyanser av honom – E L James

Har nu läst Femtio nyanser av honom, eftersom jag köpte hela trilogin på bokrean lär jag väl läsa ut de nästföljande med. Jag tillhör inte de frälsta, upplever boken som väldigt lång och med alldeles för mycket analyseringar som tog evigheter att ta sig igenom. Nä denna var ingen hit och vetskapen om att har har två till att läsa är inte uppiggande. Upplever dessutom Ana som en oroligt dryg människa… Vilket dravel, denna bok rekommenderar jag inte.

20140708-190202-68522393.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: