Har hunnit med tre serier så här på kvällskvisten, de två första var riktigt bra och Beauty and the Beast vet jag fortfarande inte varför jag slösar min tid på? Serien var så bra första säsongen men nu väntar jag bara på att den ska sluta, hade ju hellre sett att någon annan serie fick en säsong till framför den. Men ändå tittar jag? Galet egentligen, antar att det beror på att jag inte gillar att sluta följa serier.

Hur som helst Teen Wolf gillar jag mycket, spännande säsong och jag upplever att den serien höjer ribban för varje säsong. Mycket bra serie!
Under the dome älskar jag, Barbie är min klara favorit! Förutom honom är jag just nu jättenyfiken på de nya karaktärerna jag har mina spekulationer där, ska bli spännande och se om det är som jag tror.

Nu blir det sängen, ska ta med mig Femtio nyanser av mörker, fattar inte hur jag ska kunna plåga mig igenom dem men det ska väl gå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: