Pretty little liars & Chasing life

Känns som jag har tid att titta denna vecka, tror inte det blir lika mycket nästa vecka dock. Nu när William inte är hemma passar jag på att titta på serier, läsa böcker ute på balkongen, vakna sent på morgonen och hör och häpna två dagar i rad både sprungit och power walkat! Är ganska chockad själv faktiskt, kändes bra när jag gjort det också att ta sig tiden för sånt man annars inte känner att man kan eller vill.

Gillade i alla fall nya Pretty little liars avsnittet är på säsong 5 och avsnitt 5 har följt denna serie i flera år nu, sedan starten faktiskt. Blev så glad över Aria och Ezra, dem är ju mina favoriter helt klart, och lika så när jag såg Hanna och Caleb det är ju dem man vill ha ihop. På den punkten är jag väldigt hård. Dessa två par är mina favoriter, sedan att Aria och Ezra i lagens mening inte borde vara ett par är en annan sak, man ligger inte med sina elever men jag gillar paret ändå. Aria och Hanna är mina favoriter.

Chasing life fick mig till tårar idag, var så känslosamt. Bra serie det med.

Ska se om jag ska kolla på Mistresse och Devious maids innan jag går och lägger mig kanske.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Pretty little liars & Chasing life

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: