Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

En ny dag har vaknat.

Sovit dåligt, har sån klåda på armar och benen. Lika varje sommar, googlade saken och fann orsaken soleksem. Blev inte direkt förvånad, jag är ingen soltorsk blir alldeles yr av för mycket tid i solen och sitter gärna i skuggan med ett glas isbitar och vatten. Det betyder inte att jag klagar på solen för just nu njuter jag som bara den! Jag älskar sommar och sol, det är bara de att min kropp tydligen inte gillar värmen lika mycket som mitt inre!
Hur som helst soleksem har jag och jag försöker att vara ute korta stunder.

Nu ska jag äta frukost, kanske också ska säga att del två av femtio nyanser förvånar mig. Jag gillar andra delen bättre än första!

016Saknar William, även om jag vet att han har det toppen på sin lilla
semestertripp!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa