Författarens egna ord. Hur musik kan locka fram gamla minnen.
Författarens egna ord.

Hur musik kan locka fram gamla minnen.

Lyssnar på Dawson’s creek soundtrack och är plötsligt 15 år, ensam hemma, sitter i mitt tonårsrum tillsammans med mina tjejkompisar i min bäddsoffa och dricker alkohol och lyssnar på musik på alldeles för hög volym.

 

Madde_2 (10)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: