En söndag.

Så var denna söndag snart över, varit grymt trött idag. Läst och ja sovit? Känns som kroppen kanske försöker ladda efter all sol den fått. Idag är det skitväder men det behövs väl också. Är på väg mot maxi, ska handlas inför middagen och sedan ska jag sova hos Björn. Ja William med så klart, vi kanske ska se film. Är inte helt inne på att blogga just nu, jag njuter av sommar och ledighet istället.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

2 thoughts on “En söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: