20140716-173935-63575457.jpg

Nu har jag då läst ut The Carrie diaries. Boken handlar om Carrie Bradshaw och hennes sista år på high school. Vänner och Sebastian den mystiska killen hon är förälskad i. Vad som var spännande i boken, då jag följde tv-serien är att den skiljer sig radikalt. I boken har Carrie två systrar, medan hon i serien endast har Dorrit. Carrie är inte det minsta fashion i boken medan det är hennes intresse i serien. I boken presenteras Lali, Carries bästa kompis som är Sebastian senare blir tillsammans med. I serien finns hon inte ens omnämnd. I serien är Carrie ganska enkel och vanlig, i boken är hon en viljestark tjej och feminist. Jag skulle rekommendera boken, men har du likt mig sett serien kommer du bli förvånad. Är du ett Carrie och Sebastian fan från serien kommer du hata Sebastian i boken. Han är ett praktarsel rent ut sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: