Onsdag.

Denna dag har verkligen tickat på, vi sov hos Björn som hade en tidig besiktningstid så han skjutsade hem oss så jag fick duscha och hämtade oss efteråt. Vi åkte ut till Kniva där Björn grejade med bilen medan jag satt i bilen en stund och tog det lugnt.

Efter vi varit i Kniva åkte vi till Golden Palace och åt tillsammans, sedan åkte vi mot Ingarvet där jag testade PMU för första gången, hittade tre böcker som sammanlagt blev 25 kr, kändes ju som ett perfekt kap.

När jag kom hem läste jag ut The Carrie diaries som jag läst i några dagar, lagade middag åt William och kikat på Switched at Birth ska nu se ett avsnitt av Believe som inte visats tidigare, samt hinna med fler serier under kvällen. Jag ska se om William vill se någon film med mig innan kvällen.

20140716-195233-71553533.jpg

20140716-195233-71553298.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: