Dark Mode Off / On
Böcker

Familjen Walsh A-Ö av Marian Keyes

Denna bok är mycket kort och uppskriven som ett lexikon med bokstäver som ord för A-Ö ur mamma Walsh perspektiv. Jag råder alla att läst alla böckerna innan man går på denna, och då det gått flera år sedan sist jag läste flera av böckerna började jag skratta vid flertal tillfällen över hur förbannat roligt hon skriver Marian, jag älskar familjen Walsh.

20140721-183936-67176428.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.