Idag har jag tagit det väldigt lugnt, kollat på True Blood och Witches of east end, tittar nu på Mistresses som jag inte hunnit med innan. Det regnade ganska rejält en stund här idag så jag kände mig inte direkt peppad att göra något, även om solen sken efter en stund igen. Imorgon hoppas jag på att göra lite annat.

Hoppas ni njuter av sommaren!

015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.