The fosters.

Denna serie bör alla se, jag har skrivit det förut och gör det igen. Dagens avsnitt slutade med tårar för min del. Så sorgligt! The fosters är en sån serie alla bör se eftersom den är normbrytande, den tar upp aktuella ämnen. Visar världen ur ögonen från familjer utan den standard fina “Mamma, pappa och barn”.
Den visar mer än så. Tar upp aktuella ämnen. ADHD varit med, selektiv mutism, havandeskapsförgiftning, nära föräldraskap, fosterbarn, adoption, multikultur, kärlek, samkönat äktenskap, barnmisshandel, våldtäkt/sexuellt utnyttjande, alkoholism, droger, överfall. Se denna serie! Den är underbar och jag lovar att du inte kommer vara oberörd.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: