Leksaker.

Inlägget är ett samarbete.

Leksaker! Min form av godis trots att jag är vuxen, jag kan sitta i timmar och kika på leksaker och googlar ofta saken. Kliver jag in bland leksaker blir jag likt ett barn som klämmer och känner, lyssnar på ljud. Men, trots detta har jag mer och mer gått över till att köpa leksaker på nätet. William fyller år om cirka två månader, han fyller då tio och leksaker är inte högt upp på listan längre även om han pratade om ett önskemål på Lego här i veckan. Jag vet inte om lego är mer för att han vill bygga lite för han leker inte med legot längre. Däremot är hans grej spel i alla dess former och det är okej för min del han är ju faktiskt så pass gammal att han själv måste få ha egna intressen.

Hur som helst så finns det bra leksaksbutiker på nätet och en som inte öppnat ännu är leksaker.se som verkar riktigt bra redan nu. Jag tror på leksaksbutiker som erbjuder bra priser, även om jag kanske inte handlar så mycket leksaker till min son kanske man behöver handla till vänner och släkt ibland. Leksaker är kul och är skitbra om de är billiga att köpa också.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: