Onsdag.

Gick upp runt åtta, känns som kroppen börjar förbereda sig inför hösten och jobb igen. Försöker i alla fall njuta av tiden och värmen som är kvar.

Tittar lite på Chasing life just nu, får se vad dagen kommer att erbjuda jag är lite sugen på en tripp till Sågmyra såg att de fanns billiga klänningar där och jag känner att jag behöver fler klänningar just nu.

Förutom klänningar är jag sugen på att köpa en ny systemkamera. Jag vill uppgradera mig och har hittat en jag är nyfiken på, så frågan är om jag ska slå till eller inte.

086

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Onsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: