Köpte denna från CDON där den var mycket billigare än på adlibris och Bokus. Nyss insett att böckerna hos CDON ligger mycket lägre i pris än bokhandeln på nätet. Hur som helst tror jag denna kan vara bra som material i mitt yrke. Jag försöker samla på mig lite sånt här då jag tror det kan löna sig i längden.

20140731-110106-39666210.jpg


5 kommentarer

  1. Charlotta L Thunes – Det var ett tag sedan nu, men jag är riktigt nöjd. Jobbade med boken i klassen jag arbetar i och den var uppskattad. Ska kolla på din länk, önskar dig en fin jul också!

 1. Åh, vad glad jag blir! Hoppas du vill fortsätta med fler böcker?
  Det finns en lärarhandledning och läs gärna hur andra skolor arbetar med Poppe för inspiration och använd gärna mig.

  Tack för återkoppling och ha en fin jul ni med!

  Hälsar Lotta

  1. Charlotta L Thunes – Absolut, tanken är att köpa till flera. Jag tycker om att arbeta med känslor och tankar med eleverna. Ska absolut göra det 🙂 . Hälsningar Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: