Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Att palla äpplen.

Igår när jag gick förbi ett äppelträd fick jag stor lust att bli barn och palla äpplen igen. Inte för att jag kan äta äpplen då jag är allergisk, utan för spänningens skull. Tänker ibland hur kul det var att vara barn och reta gallfeber på arga människor. När man blir äldre försvinner alla arga gamla människor? Undrar varför?

018

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.