Dagen har bestått av lunch på Dalasalen och häng. Var till Kniva en sväng där William åt korv och badade. Åkte sedan ut till Vika där det var match emellan Kniva och Stora tuna tror jag det var? I fotboll, jag är totalt ointresserad av fotboll. Jag tog med mig William och gungade i en kompisgunga eller Kinagunga finns tydligen många namn för dem? På Vikaskolan, blev jätteillamående så fick lov att stanna gungan och sedan gick vi till kiosken i Vika och köpte glass, jättegott och mycket glass fick man också vilket gillades. När vi kom tillbaka till fotbollsplanen började regnet ösa ner så jag gick in i bilen tills regnet slutade. När jag då kom ut var matchen slut, inte så att jag sörjde direkt jag var glad över promenaden jag fått tidigare i Vika. Det är så vackert där, skulle lätt kunna flytta dit om det inte var för att man lär skaffa bil då.

Fotade lite idag och tog denna bild, passade på att göra den svartvit i Photoshop.

Namnlöst-1


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: