fbpx
Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Kyckling med cashewnötter och fetaost.

IMG_1821.JPG

 

Lagade till kycklingfiler som jag skar i små bitar idag, gjorde en sås till med grädde och dragon. Jag skar upp en fetaost och hade sedan i ett litet paket med cashewnötter.  Lät dem puttra en stund innan jag hällde över allt i en form som fick vara i ugnen i 5 minuter. Så himla gott och enkelt, jag älskar kyckling.
Serverade med ris, fuskade lite då jag som sagt kör LCHF men jag gör en light version, och mjukstartar. Är nöjd med middagen i vilket fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: