Dagen började med ett sms från Björn som frågade om vi skulle någonstans idag. Sagt som gjort, jag snabbade mig med att fixa i ordning mig, och det blev sedan bestämt att äta lunch på Ikea där jag passade på att köpa en ny byrå samt små lampor jag ska inreda lite med. Ni får se mer av det när jag är klar. Jag passade på att äta brygglunch som jag tycker är sjuktgott. Eftersom jag från och med imorgon ska köra LCHF light så passade jag på att njuta av lite bröd. Till helgen blir det fusk, jag ska på Rockstad/Sabaton open air torsdag, fredag och lördag och då får man fuska men sen jag ska vara stenhård. Inget godis, fika och sånt.
IMG_1817.JPG
Efter Ikea åkte vi mot Bisbergsklack där jag aldrig varit tidigare. Men ÅH så vackert det var, jag blev helt lyrisk. Det kändes som att befinna sig mitt i en tavla. Jag älskar verkligen Dalarna och all natur häromkring. Vi fikade på toppen av Bisbergs klack och drack lingondricka, pratade och skrattade. Promenerade sedan runt på berget och kollade på natur och stupet.

001Uppe på klacken. Träden växer väldigt lågt däruppe, precis som på fjällen.

002

Informationsskylt.

005

William och Björn kollar på naturen.

012

William.

003

Mäktigt!

016

William klättrade upp på ett roligt träd.


017

William tittar ut över vyn.

019

Spännande.

020Svindlande höjder

Efter vi varit på Bispbergs klack åkte vi till Björns farmor och farfar en liten stund, tog en promenad till hembygdsgården i Skedvi och tog sedan bilen mot Kniva och tipspromenad. Jag fick åtta rätt denna gång och var riktigt nöjd! Efter tipspromenaden fikade vi lite på en jättegod tårta Björns mamma gjort, sedan åkte vi mot Willys för att handla lite. Björn bjöd på middagen och sen kom vi hem.

Nu sitter jag alltså vid min datorn och vet att det endast är några minuter kvar tills jag måste lägga mig. Nu är semestern och ledigheten helt slut det känns nästan lite märkligt! Så fort ledigheten gick!

 


4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: