Första arbetsdagen på det nya läsåret.

Den här dagen var jättebra, jag vet inte alls varför jag känt mig så negativ? Är väl kanske söndagsångest fast semesterångest istället? Hur som helst var det jättetrevligt att vara tillbaka och det kändes som man var där igår när man kan in. Det är bra att jobba tiden går fort och man får stimulera hjärnan lite. Just nu är det ju mest att greja och planera men på onsdag nästa vecka börjar allvaret med eleverna igen.

Efter jobbet så åkte jag hem, renbäddade sängen och for runt med lite saker tills jag tog en liten powernap på soffan innan jag startade med middagen. Under tiden jag lagade mat så grejade Björn och William med byrån jag köpte igår, men den är inte klar ännu. Lådorna ska skruvas ihop men får se om det blir imorgon? Har hur som helst möblerat om lite för den var högre än jag trodde. Min hallspegel fick flytta in i sovrummet men det blev bra, kändes lite som jag fick ett makeup table i sovrummet när den hamnade där.

Nu ska jag se True blood innan jag ska sova.

016

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Första arbetsdagen på det nya läsåret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: