Idag har jag känt mig riktigt effektiv, jag har jobbat på med olika uppgifter på jobbet men även hunnit med en hel del annat. Hemma så lagade jag middag åt oss, det blev spagetti och köttfärssås. Jag tog ingen spagetti utan fyllde tallriken med gurka och en halv avokado istället. Det blev riktigt gott, jag försöker ju undvika så många kolhydrater som möjligt och istället välja proteiner och bra fett. Jag vet att denna version av mat fungerar bäst för mig, och när jag åt så här förut så försvann huvudvärk och sötsug väldigt omgående. Något som jag även minns blev bättre var min mage! Eftersom magen ofta krånglar för mig söker jag ofta efter metoder som kan göra den i bättre skick. Mindre kolhydrater verkar hjälpa mig med saken.

Nu ska jag hjälpa Camilla med hennes blogg innan jag förmodligen stupar i säng. Imorgon ska jobbet vara här i Falun och väldigt nära mig vid Lugnet kyrkan. På kvällen är det äntligen Rockstad Falun/Sabaton open air som jag sett framemot i ett helt år!

061

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.